Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av mitt utseende


Vad ska folk tro om mig

Jag har muffinsmage
jag har en tandprotes
som inte passar riktigt
jag har fotsvett
särskilt om nätterna
jag är vit
som en källarodlad champinjon
Jag har gropar i låren

Vad gör jag för intryck egentligen




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 14:20



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Men du har inte hål i huvudet!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP