Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Jag har en längtan
En underlig längtan
Att få se en gran utan alla sina barr
Bräcklig
Så bräcklig

Avklätt
Blottande
Men döende, ett uppvaknande




Fri vers av LizzyyO
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO