Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats i en av mina dikter

"Akta dej din jävel, vi ses i min nästa roman."
lär August Strindberg ha haft för vana
att säga åt människor han inte gillade

kanske du vill köpa dig en plats i en av mina dikter?
du kan ju försöka – det kan lyckas
för pengar har jag sällan för mycket av

behöver du det då som bevis på din existens?
skulle det få dig att känna dig mera närvarande?

det är ju ett välkänt faktum
att det inte alla gånger är så kul om det pratas om en
men ännu värre är det väl om det inte pratas om en?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-18 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tiopoängare igen!
2018-06-18

  Tomas Karlsson VIP
Det där som Strindberg har sagt fick jag från dig. Jag tackar för det! :-)
2018-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet att jag förekommit i flera dikter här. Dock icke i några smickrande ordalag.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP