Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


värmen kommer inifrån



Vaknade med dina kramar
om mitt hjärta
dina ord över min kudde
som ett radband

mot kinden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-18 17:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2023-04-06

  morgonstjärna VIP
blir glad kramar
2022-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...fint...
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP