Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stranden


det osagda är starkare
än det sagda
hjärtats tysta saga
fyller varje rum
skövlar skogar
tänder himlar i brand
vi önskar en önskan
och bländas
av kärlekens sång

vi går på stranden av våra liv
på en strimma ljus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-18 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP