Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häftigaste känslan

Att vara kär är bra
att vara kärare är bättre att ha
När man träffar rätt
är det att värja sig inte lätt

Man lever i sus och dus
i ett ständigt rus
Få vara nära varje dag
och efter nedgång kunna ta nya tag

Man kan inta vara utan kärlek
man mår bäst utan allt svek
Leva tillsammans och ha det bra
älska och varandra respektera




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 18:20



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
I kärleksrus är varje dag ett mirakel och en underbar känsla att befinna sig i.
2018-06-18

  ULJO
Kärlek och respekt byggstenarna till ett underbart liv.
2018-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om tvåsamhet i den bästa av världar!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP