Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten morgonfundering - Tidigare publicerad i mars 2006


Ensam är inte stark

Även små mirakel
fyller sin funktion
för överlevnaden
i livets spektakel




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-18 18:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, allt räknas...fint...
2018-06-20

    ej medlem längre
Visst är det så Peter!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP