Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjädrar


på avstånd hör jag en ton
allra först en mild
sedan närmar den sig
och ser spåret ringla
genom höstens alla färger
jag längtar dig
där jag står i min trädgård
och hör dina andetag falla
som lätta fjädrar i mitt hjärta
allt det osagda
från förr
hör jag i mitt
vemodstonen, sorgen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2018-06-18 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP