Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren in

För varje ord jag skriver
öppnas dörren en aning

Den dörr som varit stängd
som skyddade från smärta

Nu glipar öppningen allt mer
ger ljus åt det dunkla där inne

En fot slinker emellan
någon vill komma in




Fri vers av Leonina
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-01 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina