Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Real Time Streaming Protocol (RTSP) eller


RFC 2326.

Och via det Lisa Stansfield som letar världen runt, men det kom i ett annat format då, när Alica Lundberg höll natten öppen för öron och hjärtan som undrade.

Måhända var det ingen ur Chaka Khans pipa, som just innan galaxen gick ur tiden och då tanken försvann.

Så vi är här nu.

Men tiden far tillbaka i nervositet och andra språk, jag förstod aldrig. Jag vet att det var länge sedan.

Men riffet, blir en svart grop och regn här ikväll.








Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-18 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det är bara regn hos mig". Gillar alla associationer som texten väcker och nostalgitrippen de innebär. Jag gillar det korta formatet. Slutet är starkt.
2018-06-19

    samole
vi är här nu
Är nu (o)roligt?
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP