Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon



ljusa ljumma sommarvindar
nyutsprungna röda rosor
näktergalens ljuva kvitter

Dina ögon

vakna alerta tidlöst fångandes
sanna ljusa mörka vilda
ärligt djupa vakande trogna

Dina ögon




Fri vers (Fri form) av Kungsfågeln
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-18 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln