Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdresan

 

Tiden så stilla

vi med den

rör oss sakta

i vakuum

bubblor runt oss

fångar våra kroppars

tyngdlöshet

 så lealösa är vi

som små nickedockor

rymdresan vi gör

är ett äventyr




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-18 22:29



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Fint diktat. Jag tycker att det kan ses som vi är marionetter styrda med snören i den stora marionetteatern.
2018-06-19

  Feliaxel VIP
Fina rader du frambringar
2018-06-19

  ULJO
Som livet en resa
2018-06-19

  Nils-Robert
Dikt fylld av metaforer. Bra diktat
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP