Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimljus

det finns en dimma bortom slutet
ta den med raka steg
följ kretsarnas blinkande ljus
genom primtalens välvda portar
framtidens hieroglyfer
tills du hör en sång
från spireabuskarna
och äppelträden
en harmoni
som resonerar i din själ
vibrerar i din kropp
och ljuder ur din mun;
jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 22:33



Bookmark and Share


  Midnattssol
väldigt vacker!
2018-06-20

  Maiah VIP
Andäktig vacker, överjordisk känsla
2018-06-19

  DominiQueen
Så vackert - tack jag behövde höra denna
Berörd till tårar. Magiskt tack - jag vågar vanligtvis inte läsa så mycket poesi då jag är högkänslig och många är så negativa i sina skildringar - men titeln lockade mig - jag chansade och VILKEN TUR!!! Tusen tack! Bokmärks.
Allt gott till Dig
DominiQue
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP