Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
argumentet i rubriken är det dummaste jag vet... och det taskigaste mot nämnda ungar. skilj er! och ha ett skilsmässopartaj!


Vi håller ihop för barnens skull

 

 

 

Vill du verkligen vara min,

när jag hänger som en trashank runt dina axlar,

spyende och dreglande, som den otrogne horbock jag är?

 


Vill du verkligen vara min,

när jag stinker av sekreterarens milda parfym,

utav hans dofter av kåthet, åtrå, lust och karriärism?

 


Vill vi verkligen vara varandras,

när vi hatar oss till sängs med varsin tömd bag-in-box,

drömmande om en frukost med ensamheten som sällskap?

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-18 22:59



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Redigerad, efter väldigt bra tips och respons från Katinka.

Den juvenila titeln är också ersatt.
2018-06-20

    ej medlem längre
så kan kärlek vara.Bra Judas!
2018-06-19

  Katinka VIP
Mja, möjligen om du byter om könsrollerna. Annars gjorde ju titeln inte direkt att man blev sugen på att läsa. Men bra, måste jag säga!
2018-06-19

  Tess74
Ja det kan man fråga sig...
2018-06-19

  AKT VIP
Brutalt.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP