Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans bästa vän

Man kan lita mer på en hund

än en människa

Varför ?

Jo det beror på att en människa

är beräknande;

med vad allt detta medför,

och den egenskapen har inte en hund

Den bara är !




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-18 23:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Djur är äkta.
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP