Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kär person

En människa fylld av kärlek;

oavsett i någon fast relation eller inte;

är en kär vän

till alla människor

och får lätt att bli vän med alla

och hittar något att småprata med alla




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP