Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vet sitt värde... andra gången gillt

Han ler och manipulerar

allt är för Honom en lek

en mästare att skapa ett liv

baserat på lögner och svek

 

Han  begränsar alla andra 

men vill sig själv inte förklara

att projektionerna handlar om Honom

på Hans villkor ska det vara

 

Han höjer sig och klättrar över andra

när Han själv känner sig liten och grå

och att Han medvetet sårar och sen säger

” Du inte ska känna så

det borde Du ändå förstå!”

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-19 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP