Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekstragedi

Så dränkte hon mig till slut,
i en vitblomstrig myr
där knotten aldrig försvinner
och där lupinerna aldrig slår ut

-

I ett land av tusen sjöar
blev jag bara ett av miljontals lik

Aldrig kommer jag flyta upp på ytan
aldrig kommer febern ta slut

-

För hon har lämnat mig
och jag har blivit ljuskänslig
i en värld av midnattssol




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-19 00:13



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket bra.
2020-12-15

  SatansSon VIP
mycket bra.
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP