Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet i dina ögon jag ser ebba ut

Videung.
Med doft av ett sista farväl.
Rosenblad dalar ner för fjärilsvingar.
Fridlyst är vår blombukett av vänskap.
Nu natten tillhör dig och jag önskar att gråten
i universum endast vore en godnattsaga av enhörningarnas
sång när de hämtar dig.
Sjö av iskristall smälter och tynar bort.
Så även du.
Så även jag.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP