Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snällhetsfascism

ett auktoritärt system utövar kontroll
för att skapa anpassning
rätt anpassning belönas
fel anpassning bestraffas
den rätta anpassningen
är att tänka som makten tänker
göra som makten vill
den rätta anpassningen
är att visa de rätta känslorna
makten vill fånga glädjen
lusten och skrattet
och göra den till sin
makten vill straffa kritiken
alternativen och motståndet
monolog är bättre än dialog
lojalitet är bättre än yttrandefrihet
konformism är bättre än pluralism
linjevägen är den enda vägen
det som inte kan indefinieras bör utdefinieras
om du inte är med oss tar vi bort dig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-19 03:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Politiskt korrekt skall du va
annars blir du paria
Har du ej samma åsikt som alla andra
är du värd att klandra

Är du inte politiskt korrekt
blir du av PK sekten knäckt
är din värdegrund ej bra
är du ingenting att ha
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP