Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Well done

Det bodde en gång uti Flen
En mattant med kass hygien
Hon tog hjälp av buljong
Och en använd tampong
För att smaksätta skolmatsbuffén




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande