Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte lätt vara alla till lags

 

 

att skriva det rätta

som passar er alla

är inte alls det lätta

för att få er att falla

 

jag skriver om grönska

om blommor och blad

för dom som så önska

en och annan rad

 

om ångest och vånda

om sömnlösa nätter

om Herr Ågren på månda'

hur nerverna sprätter

 

om kärlek finns mycket

så härligt och lockande

har man det tycket

man finner det pockande

 

de stora poeternas favorit

texter som ångar av köttslig lusta

det var deras gebit

mången herre av åtrå frusta

 

 

även kvinnor skrev erotik

om än med återhållsam stämma

i rum utan akustik

och många gånger hemma

 

om kärleken och naturen

det skrives många rader

av de som sitter i buren

efter alla sina eskapader

 

jag gör så gott jag kan

fyller rad efter rad

jag tror minsann

det här blir diktens sista rad

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-19 10:21



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
helt enkelt
skriv det du vill skriva
inte det som andra vill
2018-06-19

  Per Drysén
Alltid skriva det man själv vill ger glädje
2018-06-19

    ej medlem längre
Suverän dikt! bravo!
2018-06-19

  Fulbergarn
du gör helt rätt
och det är ej lätt
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP