Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansar min trädgård

Ansar min trädgård
likt en dansande dervisch.

Medan regnet svalkar jorden




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP