Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

religion - ett manligt påfund




Jag ser religionen som mannens fantasier
om hur han bäst ska förhålla sig till kvinnan.

Och hur han måste kriga
för att döda andra män
och vinna Henne.

Och aldrig överge omnipotensen
om ett evigt liv.

En parningsritual med dödsförnekelse
beskriven på några hundra sidor.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 10:51



Bookmark and Share


  Mayssa
Helt rätt!
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP