Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hot

Jag följer gränsen
mellan plus och minus
paniken vibrerar i mina steg
ingenting är alltid någonting
sedan ett skrik så högt
att ingen kan höra det

Och denna känsla av hot
bakom allting jag ser
omkring mig
trots dagens ljus
dess ljuva värme
mot mitt ansikte

Ibland måste jag få tala
om mina drömmar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP