Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighetens lögner av sanningens mörker

Kolsvarta andetag.
Svart som minnesluckan. Svart panter, snöleopard och
sabeltandad tiger.
Jag minns ingenting av livets ljus av becksvart mörker.
Evighet vänta på mig.
Som vingklippt fågel som flyr in i sig själv och för en sekund jag
glömmer att andas.
Jag känner mig död nästan levande.
Natt blir till dag.
Elfenbensvita andetag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP