Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

allt det vi varit för varandra
allt det vi hade, allt det vi gjorde
allt det som var vi två

rann sakta ut i sanden
lite för varje dag som gick
och så en dag var allt borta

du fanns kvar, men ändå inte
vi bodde fortfarande i samma hus
men vi var som två främlingar
vi levde inte längre i samma värld

det fysiska avslutet
när jag flyttade ut
var bara en stor lättnad för oss båda

då var
det känslomässiga avslutet
redan avklarat för länge sen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-19 13:02



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ärligt och rakt.
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP