Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Focus

Precis som en skulptur

eller annat konstverk, behöver bli belyst

för att rätt kunna ses på bästa sätt;

så behöver på samma sätt en människa

bli belyst och uppmärksammad;

för att inför sig själv känna sitt värde

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP