Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISPADE MOLN

sommarmoln som vispgrädde

i solens sken

stämmer det att hela världen

är en scen?

skapelsen står fram

naturlig, oförställd

överträffar dikten

med sin gröna eld

 

 

sommarmoln som de

jag minns från barndomen

då fanns tid att njuta

utav sommaren

vispgrädde på efterrätten -

oslagbart!

avspänningens tid

när allt var ljust och klart

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/6 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=98aLwiSkwgI

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2018-06-19 14:56



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Fint och nostalgisk om vackra sommarminnen
2018-06-19

    Kriha
Jättefin och sinnlig dikt!
Sen gillar jag att världen är en scen..
2018-06-19

  Bodingen VIP
"avspänningens tid när allt var ljust och klart", jäpp, skriver under.
2018-06-19

    ej medlem längre
Sköna sommarminnen i fint diktad form!
2018-06-19

    ej medlem längre
Underbar! Bokmärker!
2018-06-19

  Cikoria Blå VIP
Tack för fin läsning!
Gillar rytmen, rimmen och att du liknar molnen vid vispad grädde.
2018-06-19

  Fulbergarn
ja en stundtals härlig tid och alltid vispgrädde, även om jag mins det mörka så står det ljusa framför
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP