Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅGSPEL - tanka

Rasande vågor

kastar sig lystet mot strand

ruskar trädkronor

skakar loss gistna bryggor

dåligt förtöjda båtar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-19 15:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är svårt om inte till och med omöjligt att tämja naturens krafter...fin tanka...
2018-06-20

  Blomma-Stjärna VIP

naturens vilda krafter
ruskar om

en snygg tanka
2018-06-20

  M.Eta
Krafter som kan orsaka mycket skador.
2018-06-19

  DavidM VIP
Ser havet framför mig, stormigt och upproriskt. Snyggt förmedlad stämning.
2018-06-19

  Poeten Salvador VIP
Bilden fångar de krafter vi utsätts för
2018-06-19

  ULJO
Väl framfört
2018-06-19

  Feliaxel VIP
Naturens krafter är svårt att rå på
2018-06-19

  Maj-Lis VIP
Och vi kan inget göra
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP