Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hora Staccato är ett gammalt vackert musikstycke


Hora Staccato

Förr sågs hon bland fyllgubbar i parken

Nu har parken blivit en attraktivt designad lekpark

som skall minna om gångna tiders Södermalm

och dess gamla kultur

Den heter numera Per Anders Fogelströms Park

Nu har fyllgubbarna och deras damer

fått söka sig andra jaktmarker

Ibland ser jag damen ifråga

som skuggan av ett forna jag;

inte omgiven av kavaljerer

utan försedd med fyrhjuligt färdmedel,

och ibland ledandes en cykel

för att försöka upprätthålla

skenet av sitt forna jag




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP