Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sense of impending loss

kvällen var här
& dagen
hade ledsagat oss hit

vi satt
på en balkong
& bekände
vår vänskap

fastän
vi inte vågade
gå hela vägen

inte vågade erkänna
att vi inte
hade alla orden
just då

för visst
älskade vi också varann?
visst älskade vi varann.

visst visste vi
att vägen var lång
& att vi
hade långt kvar
att gå?




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 118 gånger
Publicerad 2018-06-24 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R