Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen ur sin horisont

 

Jag slickar sötman från dina läppar

och blundar min lust tillkommen

bär min kärlek ur skuggans dal

och smeker solen ur sin horisont.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP