Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt omkring tycks vara vackrare än förr

Vinden stryker mjukt deras kinder
i takt med trädens dansande grenar
Solljuset bländar deras ögon
och allt omkring tycks vara vackrare än förr

Sittandes på bänken vid dammen
Gemensamma andetag genom melodier
Fjärilar i hennes hår
och allt omkring tycks vara vackrare än förr

Fåglarnas sång och vattnets väsen
Inget saknas i den levande stunden
Kärlek i hans ögon
och allt omkring tycks vara vackrare än förr.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-19 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni