Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en vårligt inspirerad fundering ... - Tillkommen och publicerad tidigare här i mars 2012


Om Sexmissbruk ...

... är jag i mina funderingar
tämligen ambivalent ...

Sexmissbruk 
Bara ordet i sig 
känns som vore det ett skämt

Men nu är jag ju den jag är
med mina begär och allt
vad det nu innebär
och kan inte vara någon annan

på ont och gott
i stort och smått

Efter innerliga sonderingar
kring detta tämligen
intressanta och kontroversiella ämne
är detta min konklusion

Sexmissbruk 
när man är singel
är ett otyg
vilket ställer till det
och gör det svårt
med allt det där
som hör till mingel

Men i en relation
som bygger på
det perfekta ögonblicket
vilket hålls kvar och bevaras
med hjälp av den sanna kärleken
kryddad och underhållen av
förälskelse och passion

Då finns inget sexmissbruk
ty det som definieras som sexmissbruk
i singellivets värld
är i den sökta relationen
en tillgång
med obegränsad efterfrågan
som blott bara
underhåller, stödjer
och utvecklar kärlekslågan

Sex i kombination med kärlek
kan vi inte någonsin
få för mycket av!

I alla fall inte jag
tillsammans med dig
som är ämnad för mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-19 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP