Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slakten

Ängarna är röda av blod.
Det kunde ha varit dit eller mitt.
Nu var det någon annans
därför passerar det obemärkt förbi.

Floden bär döda kroppar
bort ifrån civilisationen.
De blir gömd någonstans i skogen
det gör det enklare att ignorera.






Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 21:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låter som Idi Amins Uganda eller Pinochets Chile.
I båda fallen styrdes länderna av despoter som kommit till makten för att västvärlden ville ha dem där.
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream