Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursprunget



trädgården är en ruin
en skrattande sol leker bland löven
jag tycker om den

begynnelsen
ett tunt tyg mot det jag inte vet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2018-06-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP