Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNDER

Nu går solen ner
vid den björk
där den  alltid vänder

Den har ingen aning om
vad
som på planeten jorden
händer

Den fortsätter att lysa
alltid... tror vi
men universum
är bortom vår fantasi

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-19 22:23



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Ja, vi får hoppas att solen lyser alltid över vår planet.
2018-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, allt är mycket större än vi tror...vi är bara en liten prick i alltet...
2018-06-20

  ULJO
Universum är bortom vår fantasi men solen kommer lysa många miljoner år till.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP