Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dialog mellan han, himlen och jag.


Ode till Cirrus


ser du vad jag tänker på?
kan du ens tyda mina sinnliga kråkfötter?

fågelsång över fjädermolnshimmel.
i dag är vinden frisk och molnen kalla.

ibland vill jag
kalla varma vindar
kyliga händer.
om du omfamnar mig
kommer jag för alltid
att susa i dig.

din blå kammare;
ett hav av känslor
så långt ögat kan nå
en röd kammare,
vind. Vidderna,
ett flaskskepp
i solnedgång.




Fri vers (Fri form) av c-loud
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-19 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Färgstarkt, fängslande, naturen som "aktör" i ett allt sinnligare drama. Love it!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

c-loud
c-loud