Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden flyter

Guld flyter
på molnen
så storslaget
så att hjärtat brister

Ögonen följer de förgyllda
konturerna
precis som fingrarna
följde din ryggs konturer
Ryggtavlan som var din
Himlavalvet är låst
Jag får inte komma in
längre
in
i
ditt
hjärta.

Kom tillbaka
Kom tillbaks




Fri vers (Fri form) av c-loud
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-19 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text fylld med både sinnlighet, en gnutta sorg (kanske inte så lite heller) och så naturen som en allestädes närvarande betraktare..
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

c-loud
c-loud