Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvingad till sommarkänsla

Jag såg mig
i samma sköna lunk
som förra sommaren
på Högevalls inomhusbad

Blev helt ställd
då de p.g.a. reparation
stängde poolen
för motionssimmarna

Då tog Li mig med på en grönskande
cykelväg till närmsta utebad

50 meters turkosskimrande pool
lövträd och barrträd omkring

skrattmåsar, vråkar, kråkor
och emellanåt sol

doften av trä från läktaren
doften av gräs

plask och skratt
filtar och matsäck

!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-20 00:33



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Minns särskilt
"skrattmåsar, vråkar, kråkor
och emellanåt sol"

Ja, ute kan vara en utmaning ...
2018-06-25

  Anya VIP
Härligt att diktarjaget fann en ny bassäng. Levande berättat.
2018-06-20

  Feliaxel VIP
Fint sommarminne
2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
I stället för att vara inomhus fick du en underbar dag ute i det fria!
2018-06-20

  ULJO
Så ska sommaren vara. Inte regn och rusk
2018-06-20

  Kungskobran VIP
Härligt att simma i vår natur.
Alla inomhusbad är otrivsamma,
mysfaktor 0.
2018-06-20

  Rise Little One
Sommarkänslan infinner sig i rätt tid och rätt plats!

2018-06-20

  Rise Little One
Sommarkänslan infinner sig i rätt tid och rätt plats!

2018-06-20

  Janina Kaminska
Härliga, somriga rader
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP