Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolavslutning

Den blomstertid nu kommer
ekar på skolgården
och inom mig

Minnen väcks
saknaden berör
tårar rinner

Min egen skoltid
mina barns
och barnbarns

Denna gång står jag
bland många elever
som vikarierande lärare

Den blomstertid nu kommer
känslosträngarna darrar
vart tog åren vägen

 




Fri vers av AjBi
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-20 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi