Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridån går


Och så var det den där gången
allas favorit fuckgirl klev ner från tronen
och funderade på vem hon var utan allt glitter




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 02:41



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Tycker verkligen om denna.
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

mögel