Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frälsning (Tellus lämnar Vintergatan)

Hon reser sig
Hon tar, alla slag
Reser sig, igen
Alla slag
igen

Andas in och slut
ögonen och njut
Ladda och skjut
Veckoslut och andas ut

(Hon) slits mellan noll och negativ,
ett liv tangerar frosten
Tjäle till själ, (hon) vet mycket väl,
att tiden bär henne ingenstans
Men med hoppet om något,
ska hon någonstans, hon ska någonstans

Hon reser sig
Hon tar, alla slag
Reser sig, igen
Alla slag
igen

Andas in och slut
ögonen och njut
Ladda och skjut
Veckoslut och andas ut... andas ut

(Hon) slits mellan noll och negativ,
ett liv tangerar frosten
Tjäle till själ, (hon) vet mycket väl,
att tiden bär henne ingenstans
Men med hoppet om något,
ska hon någonstans, hon ska någonstans...
hon ska någonstans




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Adam "Oak" Ek
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-20 03:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ordet frälsning kommer av det gamla svenska ordet frihalsning. Frihalsad blev man efter att ha avtjänat ett straff i stupstocken.
Grekiskans grundtextord för frälsning, sozo, beskriver ett tillstånd av totalt välbefinnande, ungefär som hebreiskans shalom.
Frälst blir man endast genom Jesus Kristus. Aldrig genom religion eller yoga.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek