Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en vinnare alla kategorier

Snabb snabbare och snabbast
Och vem är det som vinner
Jo, om inte du
För efter att du har hängt i farsan pung och slängt
så simmade du fort som fan till hennes ägg
där du blev till en kung med skägg
Den som var snabbast av de alla
I alla fall på kortare distanser
Där du låg i och tog alla chanser då du tävlade
mot en kvinna som var en lika bra på att simma
som Fröken Ahlsammar
Så du är en riktig vinnare
Välkommen till livet…

Ken Cassel
20/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel