Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom masken


Vem är jag i den sociala ”geggan”?

Vilken plats tar jag?

Försynt håller jag mig i bakgrunden!

Och liksom lotsar mig fram på ren rutin.

Med bekvämt invanda mönster hankar jag mig fram.

Jag är en överlevnadskonstnär.

En bluff man bara går förbi.

Förläget skojar jag bort de ämnen jag borde ta på allvar.

Ni får en pajas

En narr

Men ni får inte mig.





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-20 06:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Är narren den skyddsrock som erfodras
i dagens pajkastningssamhälle?

2018-06-21

  Marita Ohlquist VIP
"Men ni får inte mig"

Fantastiskt bra avslut!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP