Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar krafter

Jag tappar krafter
Armar, ben och sunt förnuft
Snart tappar jag lust




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-20 07:08



Bookmark and Share


  Stay Golden
Oh no, don't do that :O
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream