Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDDELANDEN: utkast



1. Det lär finnas en samlagsställning
de kallar "Florentinaren"...hon sitter
på mig....med benen utsträckta
framåt ! Vill någon prova hahaha !?

2. Man skaffar sig exakt de människor
omkring sig som man behöver för
sina omedvetna syften. Som en dröm alltså !

3. När den enda tilliten ligger i att själv
aldrig göra fel/såra, blir livet
meningslöst !

4. Grannen sa att länder med djup gudstro
krigar mycket oftare än ateister. Ha ! Det
visste väl jag med ! Därför söker jag inget.

5. Lämna tipset. Köp tre torn snus. Släpp loss
andarna. Jag har semester.

6. Det handlar inte om saknade verktyg.
Det handlar om att rätt kunna sörja
en aldrig upplevd passion.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP