Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ålder? Av Anders Nordlander. Grammatiken i min text, lämnar en del utrymme till 'rättning i ledet', men sådan verkar grammatiken å andra sidan vara just, inte bara just nu.


Kritik på en text (1699) ord i korthet




Texten ser ut som en slogan eller visdomsord.
Själv är jag både ung och gammal,
både liten och stor.

Det retar mig att det finns så mycket
att hänga upp sig på, men tröstar mig samtidigt
att en lika stor och skön
samling upplevelser att mata sitt sug med.



(Bilden är tagen med min kamera,
slumpen har dock gjort den.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP