Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

Jag behöver andas
ännu lite djupare
för att överleva
denna konfrontation
detta möte med livet
denna kamp
som är varje dag

Min tyngd heter oro
ge mig en frist
så jag kan vandra fritt
mellan molnen
som skymmer min sikt
jag vill ju bara veta varför
jag vill ju bara hitta
några svar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP